Η επόμενη BMW M2 θα είναι ο «βασιλιάς του ντριφτ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Η επόμενη BMW M2 θα είναι ο «βασιλιάς του ντριφτ»
Η BMW έχει δώσει ήδη ένα «παρατσούκλι» για την επόμενη γενιά του μικρού σπορ κουπέ της, το οποίο βασίζεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον... προσόν του.

Η σημερινή BMW M2 είναι ένα φανταστικό πισωκίνητο κουπέ με εκπληκτική οδική συμπεριφορά και μοναδικό χαρακτήρα. Όταν τη λάνσαρε η φίρμα, είχε κάνει λόγο για ένα καθαρόαιμο Μ μοντέλο, που θυμίζει τα πιο olschool αυτοκίνητά της, όπως η M3 E30. H νέα M2 όμως θα έχει ακόμη πιο έντονο χαρακτήρα από την τωρινή. Ο υπεύθυνος εξέλιξης της BMW είπε στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού, στο Motoring, ότι έχει ήδη δώσει «παρατσούκλι» στη νέα M2.

Τη χαρακτήρισε ως "Drift Machine", δηλαδή... μηχανή ντριφτ και αυτό μας κάνει να τη φανταζόμαστε ήδη να πηγαίνει με το πλάι, προσφέροντας απλόχερα χαμόγελα στον οδηγό της. Ο ίδιος είπε ότι θα έχει το κάτι παραπάνω, θα εντυπωσιάζει περισσότερο, χωρίς ωστόσο να εμβαθύνει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Έκλεισε, λέγοντας ότι η νέα M2 δεν είναι το μόνο μοντέλο τους που έχει... παρατσούκλι. Τη νέα X5 τη χαρακτηρίζει ως "The Boss" (ο αρχηγός) και την επερχόμενη X6 ως "The Beast" (το τέρας).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!