Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018

Γιώργος Βαρίνος
Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018
Οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018 αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μια μεγάλη γιορτή στο Παλιό Αμαξοστάσιο στις 28-30/9. Οι ωραιότερες μοτοσυκλέτες του χθες και του σήμερα θα μαζευτούν για να εμπνεύσουν και άλλους στη φιλοσοφία του customizing και της σχλαστικής αναπαλαίωσης.

Oι Ημέρες Μοτοσυκλέτας του 2018 κρατώντας το αρχικό τους concept εμπλουτίζονται με νέες ιδέες και περισσότερες επιλοές. Οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαφορετικά στημένες στο χώρο, οι εκθέσεις classic και custom περισσότερο θεματικές, ενώ θα παρευρεθούν περισσότερες εταιρίες με σύγχρονες μοτοσυκλέτες, αλλά και ένδυση που ταιριάζει στο ύφος του event. Kαντίνες με ποιοτικό street food και καλλιτέχνες tattoo θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα. Ένα μεγάλο stage θα στηθεί στο μεγάλο ανοικτό χώρο για να υποστηρίξει τη μεγάλη συναυλία της τελευταίας μέρας.

Tην τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου κάθε διοργανώνεται σε όλο τον κόσμο ένα από τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά μοτοσυκλετιστικά event, το The Distinguished Gentlemans Ride. Το 2017, σε περισσότερες από 100 χώρες και 600 πόλεις αναβάτες έδωσαν το παρών με μοτοπορείες με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη και της ψυχικής υγείας. Το κοινό μας ταυτίζεται με το σκοπό του The Distinguished Gentlemans Ride.

Έτσι εφέτος, με μία μεθοδευμένη προετοιμασία και με τη συνεργασία πολλών Λεσχών Μοτοσυκλέτας, οργανώνουμε μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές αναβατών σε παγκόσμιο επίπεδο. Την Κυριακή 30/9 στις 18.00 θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της Ερμού πορεία με χιλιάδες αναβάτες, που θα διασχίσει το κέντρο της Αθήνας και θα καταλήξει στο χώρο του Αμαξοστασίου, όπου και θα γίνει μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Ώρες Λειτουργίας
Παρασκευή: 16:00-22:00
Σάββατο: 11:00-23:00
Κυριακή: 11:00-23:00

Εισιτήρια
Ημερήσιο εισιτήριο: €4
3ήμερο εισιτήριο (ονομαστικό): €5
Παιδιά έως 15 ετών εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ
Γυναίκες με δίπλωμα δικύκλου ΔΩΡΕΑΝ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!