Ιδού το νέο θωρακισμένο «Κτήνος» του Ντόναλντ Τραμπ! (vid)

Gazzetta team
Ιδού το νέο θωρακισμένο «Κτήνος» του Ντόναλντ Τραμπ! (vid)
Κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια και διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα κρύσταλλα και μία εντελώς αεροστεγή καμπίνα, για την προστασία του «Πλανητάρχη».
Η τελευταία έκδοση της επιβλητικής θωρακισμένης λιμουζίνας του προέδρου των ΗΠΑ, γνωστή και ως «The Beast» (Το Κτήνος), πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών αυτή την εβδομάδα.
Η Cadillac του Ντόναλντ Τραμπ κατασκευάστηκε από την General Motors Co (GM.N), κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια (σχεδόν 1,3 εκατ. ευρώ) και πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση την Κυριακή που μας πέρασε. Η έκδοση του «Κτήνους» εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2009, λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τον Μπαράκ Ομπάμα.
Οι ειδικοί θεωρούν ότι η προεδρική λιμουζίνα διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα κρύσταλλα και μία εντελώς αεροστεγή καμπίνα, έτσι ώστε ο Αμερικανόςς πρόεδρος να είναι πλήρως προστατευμένος από χημικές και βιολογικές επιθέσεις. Παράλληλα, ζυγίζει σχεδόν 9.000 κιλά, ενώ διαθέτει τόσο συστήματα ασφαλείας, όσο και ηλεκτρονικά αντίμετρα υψηλής τεχνολογίας.
Δείτε το video από την άφιξη του Τραμπ στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών (μετά το 3.00) :

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!