Έτοιμο για την ευρωπαϊκή αγορά το υβριδικό Honda CR-V

Πέτρος Σηφαλάκης
Έτοιμο για την ευρωπαϊκή αγορά το υβριδικό Honda CR-V
Με κινητήρα 2.0 λίτρων και συνολική ισχύ 184 ίππων, το νέο Honda CR-V στην υβριδική του εκδοχή υπόσχεται υψηλές επιδόσεις μαζί με χαμηλή κατανάλωση και τις αρετές που παραδοσιακά συνοδεύουν το μοντέλο.

Η νέα γενιά του ιαπωνικού SUV θα διατεθεί στις ευρωπαϊκές αγορές με ένα πολύ ενδιαφέρον μοτέρ βενζίνης των 1.5 λίτρων και 173 ίππων, όμως θα υπάρχει και ως υβριδικό, με ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα μάλιστα. Θα χρησιμοποιεί κινητήρα 2.0 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, με συνδυασμένη ισχύ τους 184 ίππους και θα μπορεί να κινείται με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Αμιγώς ηλεκτρικά, αλλά για μικρή απόσταση στην πρώτη περίπτωση, με τον βενζινοκινητήρα να «τροφοδοτεί» τον δεύτερο ηλεκτροκινητήρα και να γεμίζει τις μπαταρίες, στη δεύτερη περίπτωση και τον βενζινοκινητήρα να αναλαμβάνει την απευθείας κίνηση των τροχών στην τρίτη περίπτωση. Το Honda CR-V θα δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην κίνηση εμπρός ή την τετρακίνηση και ο έξυπνος «εγκέφαλος» του αυτοκινήτου εναλλάσσει τα modes οδήγησης στο βέλτιστο κατά περίσταση, διακριτικά και ανεπαίσθητα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!