Νέο crossover με βάση το Clio ετοιμάζει η Renault

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέο crossover με βάση το Clio ετοιμάζει η Renault
Αντίπαλο του Ford Fiesta Active ήθελε η Renault και για αυτό ετοιμάζει ένα αντίστοιχο δικό της μοντέλο, που θα παρουσιαστεί από τον ερχόμενο χρόνο.

Τα SUV συνεχίζουν να... μικραίνουν όσο περνάει ο καιρός και πλέον, μπορούν να είναι απλά ψηλότερες εκδόσεις των γνωστών μας supermini. Ένα παράδειγμα, είναι το Ford Fiesta Active, για το οποίο η Renault θα φτιάξει έναν νέο αντίπαλο, με βάση το δημοφιλές Clio.

Από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι το αυτοκίνητο δεν έχει σχέση με τα τυπικά SUV της κατηγορίας B καθώς το αμάξωμά του δεν έχει ύψος, παρά μόνο ελαφρώς μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος συγκριτικά με ένα Clio.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα έχει ένα καινούργιο όνομα για την γκάμα ή αν θα ονομαστεί Clio «κάτι», θα το μάθουμε όμως σύντομα καθώς περιμένουμε ότι του χρόνου, το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί επίσημα. Οπότε, σε λίγο καιρό, θα έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες! Για την ώρα, το πολύ «βαρύ» καμουφλάζ του αυτοκινήτου, δεν μας επιτρέπει να διακρίνουμε σχεδόν καμία σχεδιαστική γραμμή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!