Έτοιμη να... αποκαλυφθεί η νέα BMW Σειρά 3

Πέτρος Σηφαλάκης
Έτοιμη να... αποκαλυφθεί η νέα BMW Σειρά 3
Ένα λεπτό πέπλο κρύβει τη νέα «τριάρα» της BMW, την οποία περιμένουμε μεγαλύτερη, κοντά στη Σειρά 5 στο σχεδιαστικό κομμάτι, ακόμη πιο ποιοτική και εξελιγμένη.

Για «έκπληξη» μας κρατά η BMW τα σχέδιά της για την «τριάρα», ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της. Η νέα Σειρά 3 αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό. Ήδη η BMW, μας δίνει μια φωτογραφία με το νέο μοντέλο της κάτω από ένα «σεντόνι», που μας επιτρέπει να διακρίνουμε τη σχεδιαστική συγγένεια με την ολοκαίνουργια Σειρά 5.

Το πότε ακριβώς, θα επιλέξει η γερμανική φίρμα να μας δείξει το μεσαίο πολυτελές σεντάν της δεν το γνωρίζουμε, όμως αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Σειρά 3 G20 (όπως είναι η κωδική ονομασία της) θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR που θα εγγυάται μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία και αυξημένους χώρους στο εσωτερικό.

Παράλληλα οι μηχανικοί της μάρκας θα καταφέρουν να μειώσουν αρκετά το βάρος, με τη χρήση ελαφρών υλικών και θα την «προικίσουν» με τις τελευταίες τεχνολογίες. Περιμένουμε ότι τα μοτέρ της θα έχουν μια ευρεία γκάμα που θα ξεκινά από τα 136 άλογα και θα καταλήγει στα 380, θα υπάρχουν μηχανικά σασμάν έξι σχέσεων και αυτόματο των οκτώ και η κίνηση θα μεταδίδεται είτε πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσα από το σύστημα τετρακίνησης xDrive της φίρμας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!