Ακόμη περισσότερη ισχύς και αναβαθμίσεις για τη Lamborghini Huracan

Πέτρος Σηφαλάκης
Ακόμη περισσότερη ισχύς και αναβαθμίσεις για τη Lamborghini Huracan
Το «μικρό» μοντέλο της Lamborghini θα δεχτεί ένα μικρό facelift του χρόνου, που θα του προσφέρει ανανεωμένη εμφάνιση και πιο δυνατό κινητήρα.

Η «βασική» Lamborghini, αλλά και το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις στην γκάμα, η Huracan, είναι έτοιμη για να ανανεωθεί και να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική της πορεία στα επόμενα χρόνια. Το 2019, η ιταλική φίρμα θα φροντίσει να της κάνει ένα μικρό facelift, στο οποίο θα την «φρεσκάρει» στα σημεία και περισσότερο, στο πίσω μέρος της.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περιμένουμε, ότι οι ψηλότερα τοποθετημένες εξατμίσεις της έκδοσης Performante θα τοποθετηθούν σε όλες τις Huracan και επίσης, ότι θα συνοδεύεται από ένα πακέτο ενεργών αεροδυναμικών βοηθημάτων από το ίδιο μοντέλο (Huracan Performante) αλλά και από την Aventador SVJ. Στο εσωτερικό θα δούμε νέο σύστημα πολυμέσων και διακόπτες, ενώ ο ατμοσφαιρικός V10 FSI κινητήρας της των 5.2 λίτρων θα «σκαρφαλώσει» ακόμη υψηλότερα από τους 610 ίππους που βρίσκεται σήμερα για καλύτερες επιδόσεις, ενώ θα πληροί τη νέα διαδικασία μετρήσεων WLTP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!