Ξεπέρασε τις 100.000 παραγγελίες το νέο Opel Grandland X!

Δημήτρης Γράτσος
Ξεπέρασε τις 100.000 παραγγελίες το νέο Opel Grandland X!
Ηγείται των Crossland X και Mokka X στην οικογένεια SUV της Opel, ενώ από το 2019 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach.

Το Opel Grandland X πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του ακριβώς πριν από ένα χρόνο, στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA). Έκτοτε, το νεότερο SUV της Opel έχει σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία στην κατηγορία του, με αποκορύφωμα ότι από το καλοκαίρι του 2017 που ξεκίνησαν οι πωλήσεις, έχουν υποβληθεί πάνω από 100.000 παραγγελίες για το δυναμικό SUV, με το περίπου 25% να προέρχονται από τη Γερμανία.

Η ζήτηση είναι ιδιαίτερα υψηλή για το Grandland X, το οποίο διαθέτει τεχνολογίες και χαρακτηριστικά άνεσης όπως το σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού AFL LED και το σύστημα infotainment Navi 5.0 IntelliLink. Παράλληλα, στην πρόσφατη κατανομή παραγωγής μεταξύ των εργοστασίων, το Groupe PSA αποφάσισε ότι το Grandland X θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach από το 2019 και μετά.

«Το Opel Grandland X είναι ένα κομψό, τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο με κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d-TEMP», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales & Μάρκετινγκ της Opel, Xavier Duchemin. «Οι υποψήφιοι αγοραστές μας εκτιμούν το συνδυασμό άνεσης, σπορτίφ χαρακτήρα και πρακτικότητας. Το Grandland X βρίσκεται στην κορυφή της SUV γκάμας μας και συμπληρώνει άριστα τα Crossland X και Mokka X».

Ένα Grandland X που σηματοδοτούσε το ορόσημο 100.000 παραγγελιών παραδόθηκε από την Autohaus Schorr στο Eisenach. Ο ευτυχής ιδιοκτήτης, Antje Fink δήλωσε: «Παρήγγειλα το Grandland X επειδή είναι σπορ και ταυτόχρονα άνετο. Οι προβολείς LED και τα εξαιρετικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR είναι απλά ‘must’. Και το Grandland X θα κατασκευάζεται στον τόπο που το κάνει γνήσιο Θουριγγιανό προϊόν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!