Purosangue θα ονομάζεται το SUV της Ferrari!

Πέτρος Σηφαλάκης
Purosangue θα ονομάζεται το SUV της Ferrari!
Η μετάφραση από τα ιταλικά είναι «καθαρόαιμο» και η Ferrari θα ονομάζει έτσι το νέο της SUV, με σκοπό να τονίσει ότι παρά τον τύπο του αμαξώματός του, θα παραμένει ένα γνήσιο δημιούργημα του Μαρανέλο.

H Ferrari μας αποκαλύπτει το πλάνο που έχει σχεδιάσει για την επόμενη τετραετία, όπου περιλαμβάνει 15 νέα μοντέλα, εκ των οποίων τα περισσότερα θα είναι υβριδικά, θα υπάρχουν κορυφαία GT με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα και διάφορες «ειδικές» εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, όπως συνήθως κάνει η μάρκα.

Το μεγαλύτερο νέο όμως, είναι οι (λιγοστές) λεπτομέρειες που δόθηκαν για το πρώτο SUV στην ιστορία της φίρμας. Η Ferrari έχει παραμείνει ένας από τους λίγους κατασκευαστές που δεν έχουν «υποκύψει» στη... μάστιγα των SUV, που έχουν τρομερή ζήτηση πλέον. Μέχρι και η Lamborghini παρουσίασε την Urus, οπότε ήρθε η ώρα και για τη φίρμα από το Μαρανέλο.

Θα ονομάζεται Purosangue, που στα ιταλικά σημαίνει «καθαρόαιμο» και η Ferrari τονίζει ότι θα είναι γνήσιο δημιούργημά της, στους τομείς της οδικής συμπεριφοράς και των δυνατοτήτων του στην άσφαλτο. Ο νέος CEO της Ferrari, είπε για αυτό: «Απογοητεύομαι όταν ακούω SUV και Ferrari μαζί στην ίδια πρόταση. Είμαι φανατικός οπαδός της μάρκας και δεν μου άρεσε η ιδέα, τη σκεφτόμουν πολύ, όμως όταν είδα τα πρώτα σχέδια και έμαθα για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, άρχισα να το υποστηρίζω με ενθουσιασμό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!