230 ίπποι και μπλοκέ διαφορικό για το VW Golf GTI Rabbit

Πέτρος Σηφαλάκης
230 ίπποι και μπλοκέ διαφορικό για το VW Golf GTI Rabbit
Μία νέα έκδοση του Volkswagen Golf GTI κρατά τα ίδια επίπεδα ιπποδύναμης, όμως προσθέτει κάποιον επιπλέον εξοπλισμό που βοηθά στη γρήγορη οδήγηση.

Η «απλή» έκδοση του Volkswagen Golf GTI δεν κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο σκληροπυρηνικά hot hatchbacks, όπως το Honda Civic Type-R ή το νέο Hyundai i30 N, καθώς δεν είναι αυτός ο προσανατολισμός του.

Όμως, η γερμανική μάρκα λανσάρει πάντα κι άλλες εκδόσεις, για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω. Έτσι γίνεται και με το νέο Golf GTI Rabbit Edition, το οποίο έχει μεν τον 2.0 TSI τούρμπο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 230 ίππων κάτω από το καπό του, όμως έχει δεχτεί κάποιες αναβαθμίσεις.

Μερικές από αυτές, είναι τα μεγαλύτερα φρένα από το Golf R των 310 ίππων και το μηχανικό (μπλοκέ) διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον εμπρός άξονα, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε απαιτητική οδήγηση.

Παράλληλα το GTI Rabbit Edition εξοπλίζεται με μαύρες 18άρες ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα όπως οι καθρέπτες, LED φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, μπλε, γκρι, μαύρο και λευκό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!