To Toyota Yaris σβήνει 20 κεράκια και γιορτάζει! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
To Toyota Yaris σβήνει 20 κεράκια και γιορτάζει! (pics)
Με μια ακόμη ειδική έκδοση, η Toyota «γιορτάζει» το Yaris, το οποίο φέτος κλείνει είκοσι χρόνια στην αγορά, έχοντας κάνει μια εξαιρετική πορεία.

Ο αντικαταστάτης του Starlet για την Toyota άκουγε στο όνομα Yaris το 1998 που ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά. Ήταν ένα μοντέλο που φαινόταν ότι θα διαγράψει μια λαμπρή πορεία, λόγω των έξυπνων χωροταξικών λύσεών του, του προχωρημένου για την εποχή ντιζάιν και της αξιοπιστίας που συνόδευε όλα τα Toyota και φυσικά, το προγενέστερο Starlet.

Φέτος λοιπόν που το Yaris συμπληρώνει 20 χρόνια, η Toyota λανσάρει το Yaris Y20, ένα επετειακό μοντέλο που θα παραχθεί σε μόλις 1.998 μονάδες. Όλα τους θα είναι στο χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα των φωτογραφιών, με την σκούρα γκρι οροφή. Έχει ειδικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με δέκα ακτίνες, διαφορετικού χρώματος εμπρός γρίλια, χρώμιο στις εισαγωγές αέρα και νέες επενδύσεις στο εσωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες, θα μάθουμε με την επίσημη αποκάλυψή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, σε λίγες εβδομάδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!