Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κινδυνεύει να κατηγορηθεί ο Φενάτι

Πέτρος Σηφαλάκης
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κινδυνεύει να κατηγορηθεί ο Φενάτι
Διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα με τον Ρομάνο Φενάτι και την κίνησή του στον αγώνα του Moto2, που πάτησε το φρένο του συναθλητή του καθώς περνούσε από δίπλα του.

Ο Ρομάνο Φενάτι μάζεψε όλα τα βλέμματα πάνω του μετά τον τελευταίο του αγώνα στο Moto2, όμως όχι για καλό λόγο. Καθώς οδηγούσε, προσπερνά τον Στέφανο Μάντζι και του πατά το φρένο, ενώ μάχονταν για τη 17η θέση! Η δολοφονική του αυτή κίνηση πήρε τεράστιες διαστάσεις, η ομάδα του τον έδιωξε και η ομάδα που θα πήγαινε του χρόνου ακύρωσε τη συμφωνία τους, ενώ τα πράγματα δεν σταματάνε εδώ, όπως φαίνεται.

Μια ιταλική μη κερδοσκοπική εταιρεία εξετάζει την υπόθεση και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον κατηγορήσει για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και μια σειρά άλλων κατηγοριών. Ο ίδιος ο Φενάτι απολογήθηκε φυσικά την επόμενη μέρα από το συμβάν. Άλλος ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τον... βλέπει μπροστά του είναι ο CEO της MV Agusta και λέει ότι δεν θέλει να ξανατρέξει σε αγώνα με δικό τους κινητήρα!

«Είναι ο,τι χειρότερο έχω δει σε αγώνα μοτοσυκλετών. Ένας αληθινός αθλητής ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν ήμουν η Dorna θα τον έδιωχνα από τον αγωνιστικό κόσμο. Σε ο,τι αφορά όμως τη σύμβασή του ως αναβάτης της MV Agusta στο Moto2, θα εναντιωθώ με κάθε τρόπο. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες της εταιρείας μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!