Νέα X2 με 306 ίππους ετοιμάζει η BMW

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέα X2 με 306 ίππους ετοιμάζει η BMW
Η έκδοση M35i εκτός από την ισχύ, θα έχει και την απαραίτητη σπορ συμπεριφορά που αρμόζει σε κάθε M μοντέλο, τονίζοντας τον χαρακτήρα της X2.

Επιδόσεις και σπορ εμφάνιση, προσφέρει απλόχερα η νέα BMW X2, στην έκδοση M35i. Κάτω από το καπό, χρησιμοποιείται ο γνωστός βενζινοκινητήρας της μάρκας με κυβισμό τα 2.0 λίτρα και φυσικά, τούρμπο, ενώ αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπή στρέψης. Τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει η BMW είναι στα 8,1 λίτρα αμόλυβδης ανά 100 χλμ και οι εκπομπές ρύπων στα 185 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χλμ.

Χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ σχέσεις και έχουν γίνει αρκετές διαφοροποιήσεις στην X2, ώστε να δικαιολογείται το σήμα «M». Σύστημα διεύθυνσης από την M Sport, με πιο κοντό «βήμα», τροποποιημένο διαφορικό στον εμπρός άξονα και φρένα με δίσκους 357 χιλιοστά εμπρός και 332 χιλιοστά πίσω.

Η εμφάνιση διαφέρει από την αεροτομή, τις απολήξεις των εξατμίσεων, τις ποδιές περιμετρικά του αμαξώματος, τις ζάντες αλουμινίου των 19 ή 20 ιντσών και τους ανασχεδιασμένους, περισσότερο επιθετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Στο εσωτερικό, έχουμε σπορ τιμόνι M, επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα και σπορ καθίσματα τύπου μπάκετ. Η παραγωγή της X3 M35i θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!