DS 7 Crossback: Το επίσημο αυτοκίνητο της 83ης Δ.Ε.Θ.

Gazzetta team
DS 7 Crossback: Το επίσημο αυτοκίνητο της 83ης Δ.Ε.Θ.
Το άκρως εντυπωσιακό νέο DS 7 Crossback πραγματοποιεί την πρώτη και αποκλειστική εμφάνιση του στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Η 83η Δ.Ε.Θ. θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018 και η DS Automobiles Hellas με τον «Όμιλο Επιχειρήσεων Γιαννίρης», θα παρουσιάσουν το νέο «στολίδι» της μάρκας, το ολοκαίνουργιο και πολυτελές DS 7 Crossback, σε μια έκθεση γνωστή για την εξωστρέφεια, τον «διεθνή αέρα» και τον καινοτόμο χαρακτήρα της.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ως βασικός πρωταγωνιστής και επίσημο αυτοκίνητο της 83ης Δ.Ε.Θ., το νέο SUV της DS Automobiles θα κοσμεί το περίπτερο του «Ομίλου Επιχειρήσεων Γιαννίρης», στο οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και να θαυμάσουν από κοντά 3 ολοκαίνουργια μοντέλα DS 7 Crossback, τα οποία είναι σίγουρο οτι θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Το νέο DS 7 Crossback, με την επιβλητική κομψότητά του, σε συνδυασμό με το πλήθος των υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, εισέρχεται πολύ δυνατά στο «παιχνίδι» των SUV, δίνοντας έτσι καινούργια πνοή στην «avant-garde» και πολυτελή μετακίνηση, κάτι που οι επισκέπτες θα διαπιστώσουν με την πρώτη ματιά.

Η εταιρεία Γιαννίρης, με την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, πρωταγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στην 83η ΔΕΘ και υπόσχεται να μην αφήσει κανένα επισκέπτη -λάτρη ή μη του αυτοκινήτου- ασυγκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!