Ford: Ηλεκτρικό SUV εμπνευσμένο από την Mustang!

Δημήτρης Γράτσος
Ford: Ηλεκτρικό SUV εμπνευσμένο από την Mustang!
Η Ford αποκαλύπτει μία teaser φωτογραφία ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο αναμένεται το 2020 και θα διαθέτει αυτονομία 480 χιλιομέτρων.

Η πρώτη teaser φωτογραφία του νέου SUV επιδόσεων της Ford που είναι εμπνευσμένο από τη νέα Mustang, είναι γεγονός. Αναμένεται το 2020 με προβλεπόμενη αυτονομία 480 χιλιομέτρων. Η Ford επενδύει 11 δισεκατομμύρια δολάρια και σχεδιάζει να προσφέρει 16 πλήρως ηλεκτρικά οχήματα σε μία παγκόσμια γκάμα 40 ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών οχημάτων μέχρι το 2022.

Πρόκειται για το πρώτο νέο μοντέλο από την ομάδα Ford Team Edison που ασχολείται αποκλειστικά με την εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων για την παγκόσμια αγορά. Η εξειδικευμένη ομάδα που εδρεύει σε νέα γραφεία στο κέντρο του Ντιτρόιτ, των ΗΠΑ, έχει την άδεια να λειτουργεί με εντελώς νέο και καινοτόμο τρόπο στην εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων για μία αγορά που αναπτύσσεται με εκθετικό ρυθμό.

«Οι αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων επενδύουν στο μέλλον και η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη όχι μόνο στο να δημιουργεί αυτοκίνητα που θα αγαπήσουν οι πελάτες, αλλά στο να προσφέρει ένα ολόκληρο οικοσύστημα ηλεκτρικών οχημάτων με αψεγάδιαστη λειτουργία», δήλωσε ο Darren Palmer, global product development director της Ford Team Edison.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!