Πολ Γουόκερ: Νέα στοιχεία για τη μοιραία μέρα του δυστυχήματος!

Gazzetta team
Πολ Γουόκερ: Νέα στοιχεία για τη μοιραία μέρα του δυστυχήματος!
Η μητέρα του, Σέριλ Γουόκερ, αποκάλυψε ότι ο γιος της θα είχε γλιτώσει αν δεν είχε λάβει ένα SMS, το οποίο του υπενθύμισε ότι έπρεπε να παρευρεθεί στο εν λόγω event.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Fast and Furious», Πολ Γουόκερ, έχασε τη ζωή του στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όταν η Porsche Carrera GT την οποία οδηγούσε ο φίλος του Ρότζερ Ρόντας, προσέκρουσε σε κολώνα και τυλίχτηκε στις φλόγες. Σχεδόν 5 χρόνια μετά, η μητέρα του αδικοχαμένου Γουόκερ, Σέριλ, αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι για όλα «έφταιγε» ένα SMS.

«Το παιδί μου θα έμενε σπίτι, αν δεν δεχόταν το γραπτό μήνυμα που του θύμισε ότι ήταν καλεσμένος σε ένα event, φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα θύματα του Τυφώνα Haiyan, στις Φιλιππίνες. Το πρωί εκείνης της ημέρας καθόταν στην κουζίνα με την 15χρονη κόρη του, Meadow, σε διάλειμμα των γυρισμάτων για το Furious 7.

Συμφώνησαν να αγοράσουν το απόγευμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το στολίσουν. Είχε ξεχάσει τελείως, ότι είχε να πάει κάπου, ώσπου έλαβε ένα SMS και μας είπε πως έπρεπε να φύγει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σέριλ Γουόκερ.

Τελικά, μετά το τέλος του συγκεκριμένου event η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι τόσο για τον Πολ Γουόκερ, όσο και για τον φίλο του, ενώ η μητέρα του γνωστού ηθοποιού μίλησε και στο ντοκιμαντέρ «I Am Paul Walker», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!