Ξεχειλίζει από σπορ χαρακτήρα το εντυπωσιακό Skoda Vision RS! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ξεχειλίζει από σπορ χαρακτήρα το εντυπωσιακό Skoda Vision RS! (pics & vid)
Τα πρώτα σκίτσα του πρωτότυπου μοντέλου της Skoda είναι γεγονός και η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, σε ένα μήνα!

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του Vision RS, ενός πρωτότυπου μοντέλου που μας δείχνει πως θα είναι ο σχεδιασμός των μελλοντικών Skoda RS, αλλά πιθανότατα να θέλει να μας... προετοιμάσει για ένα σπορ κόμπακτ μοντέλο από τη φίρμα, μέσα στα επόμενα χρόνια!

Το συγκεκριμένο concept car θα το δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού σε ένα μήνα από τώρα. Οι γραμμές του, είναι ξεκάθαρα σπορ και αεροδυναμικές, με λεπτά LED φωτιστικά σώματα εμπρός, διάφορα σπόιλερ και διαχύτες, αλλά και σφηνοειδές σχήμα.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που ακολουθεί, το σχεδιαστικό τμήμα της Skoda δίνει «ζωή» στις γραμμές που σχεδιάζονται πρώτα στο χαρτί, μέχρι να καταλήξουν στα μοντέλα παραγωγής. Η έδρα του design studio βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Γιζέρα, στην κεντρική Βοημία. Στεγάζεται σε μια διατηρητέα βίλα του 19ου αιώνα και απασχολεί περισσότερους από 150 άτομα, με σχεδιαστές και βοηθητικό προσωπικό από 26 χώρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!