Τα καλύτερα εισαγόμενα ηλεκτρικά scooter είναι τα Niu!

Γιώργος Βαρίνος
Τα καλύτερα εισαγόμενα ηλεκτρικά scooter είναι τα Niu!
H NIU είναι μια γιγάντια, εξαιρετικά σοβαρή μάρκα ηλεκτρικών scooter, με έδρα την Κίνα και πωλήσεις 380.000 ηλεκτικών scooter σε 27 χώρες, από το 2015.

Τα e-scooter της έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στις περισσότερες ευρωπαϊκές εκθέσεις EICMA, κ.α. εντυπωσιάζοντας με την αρτιότητα τους, έχοντας κερδίσει μερικά από τα μεγαλύτερα βραβεία Design του κόσμου Red Dot, iDSA, Good Design Award, κ.α.

Το Κορυφαίο Design, η αντίστοιχα υπέρ-υψηλή τεχνολογία αιχμής και τα ηχηρά ονόματα συνεργατών (Bosch, Panasonic, Vodafone, Indigo, κ.α.) σε συνδυασμό με την ρεαλιστική αντιμετώπιση της ηλεκτροκίνησης τα έχουν κάνει να ξεχωρίζουν.

Για την ώρα η γκάμα περιλαμβάνει 2 e-scooter, το N-GT και το M+. Δυο υπέρ-προηγμένα ηλεκτρικά scooter που ανεβάζουν την ηλεκτροκίνηση σε άλλο επίπεδο. Το N-GT είναι το δυνατό, γρήγορο και πλέον εξελιγμένο-εξοπλισμένο εκ των δύο, ενώ το M+ είναι πιο βασικό σε τεχνικά χαρακτηριστικά, και φυσικά πολύ οικονομικότερο, ενώ διαθέτει πρόβλεψη και για συνεπιβάτη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα νέα σχέδια για την επόμενη μέρα της μετακίνησης, αυτή που θα αντικαταστήσει τα ορυκτά καύσιμα με ηλεκτρική ενέργεια.

Τώρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για τις δύο σειρές μοντέλων, M-Series και N-Series, αλλά και να εγγραφούν στη λίστα προπώλησης για να αποκτήσουν προτεραιότητα στην απόκτηση των ηλεκτρικών σκούτερ όταν έρθουν στην Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι σε λίγες ημέρες θα κάνουμε και αναλυτική δοκιμή!

Επισκεφτείτε τη νέα επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.niu.com/gr/.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!