Ντάβιντε Ταρντόζι: «Kαι εμείς θα χάσουμε και ο Χόρχε!»

Γιώργος Βαρίνος
Ντάβιντε Ταρντόζι: «Kαι εμείς θα χάσουμε και ο Χόρχε!»
Μόνο η Honda βγαίνει κερδισμένη δηλώνει ο Ντάβιντε Ταρντόζι. «Τόσο εμείς (η Ducati) όσο και ο ίδιος ο Λορένθο βγαίνουμε χαμένοι από την εξέλιξη της μεταγραφής του στην Honda...»

Ο Ντάβιντε Ταρντόζι, Team Manager της Ducati κα΄νει δηλώσεις στην La Gazzetta dello Sport μετά από την τρίτη νίκη του Χόρχε Λορένθο με μοτοσυκλέτα της Ducati και παραδέχεται πως ο χωρισμός Ducati και Χόρχε Λορένθο θα «πονέσει» τους κόκκινους. Βέβαια, αυτή είναι η μια όψη, η άλλη είναι ότι στην Ducati θεωρούν ότι και ο Χόρχε Λορένθο θα βγει χαμένος από την μετακόμισή του στην Honda το 2019. Για τον Ντάβιντε Ταρντόζικαι οι δυο πλευρές δεν το χειρίστηκαν σωστά και έκαναν λάθη στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του μυθικού συμβολαίου του Χόρχε για τις σεζόν 2017-2018.

Επιπλέον θεωρεί ότι αφενός η Ducati χάνει, αλλά χαμένος είναι και ο Χόρχε Λορένθο γιατί φεύγει από μια ομάδα που πίστευε σε αυτόν. «Του δώσαμε ό,τι ήθελε... Ο Mαρκ πιστεύει ότι θα βγουν κερδισμένοι από αυτό. Δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ο Χόρχε θα είναι σίγουρα χαμένος. Καθώς εδώ βρήκε μια οικογένεια που είναι κοντά του και μια ομάδα που του δίνει ό,τι θέλει. Στην Honda θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή και να προσαρμοστεί πιο γρήγορα απ’ ότι με την Ducati αν θέλει να πρωταγωνιστήσει. Όλοι κάναμε λάθη και είμαστε και οι δυο χαμένοι. Μόνο η Honda βγαίνει κερδισμένη από όλο αυτό.».

Στη συνέχεια φιλοξενούμενος και σ’ ένα ραδιοφωνικό σταθμό, συμπλήρωσε: «Δώσαμε στην Honda έναν εξαιρετικό οδηγό, ωστόσο θα είναι φίλος μας για πάντα». Ενώ στη συνέχεια ο Ντάβιντε Ταρντόζι επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέψουν στον Ισπανό να πάρει μέρος στις δοκιμές της Valencia και της Jerez τον Νοέμβριο, με την Honda. Να θυμίσουμε ότι η Yamaha δεν είχε επιτρέψει στον Λορένθο να πάρει μέρος στις επίσημες δοκιμές με την Ducati πριν από δυο χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!