125 ίπποι και 40.000€ για το πιο «ειδικό» Smart ForTwo Brabus! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
125 ίπποι και 40.000€ για το πιο «ειδικό» Smart ForTwo Brabus! (pics)
Η νέα έκδοση 125R του Smart ForTwo Cabrio θα έχει περιορισμένη παραγωγή 125 μονάδων, μοναδική εμφάνιση και γρήγορες επιδόσεις, όμως η τιμή του θα... καίει αρκετά!

Με συλλεκτικό χαρακτήρα και διάφορες μοναδικές αισθητικές παρεμβάσεις λανσάρεται το κορυφαίο Smart ForTwo, που δεν είναι άλλο από το Brabus 125R σε κάμπριο εκδοχή. Η Brabus πήρε το μοτέρ των 0.9 λίτρων, έβαλε νέα εισαγωγή, διαφορετικό πρόγραμμα, ανοξείδωτη ολόσωμη εξάτμιση και intercooler και το αποτέλεσμα είναι 125 ίπποι και 200 Nm ροπής. Καθόλου άσχημα για το μικροσκοπικό Smart ForTwo, με τις επιδόσεις να ορίζονται στα 9,2 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 175 χλμ./ώρα!

Εκτός από τις αλλαγές στον κινητήρα, στο αισθητικό κομμάτι έχουμε ένα δυναμικό body kit με εισαγωγές αέρα, κόκκινες λεπτομέρειες, τριπλή, κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης και ζάντες 16 ιντσών εμπρός, 17 πίσω. Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 30 χιλιοστά και το εσωτερικό έχει «στολιστεί» με δερμάτινες επενδύσεις, σπορ λεπτομέρειες αλουμινίου και κόκκινες ραφές στα καθίσματα. Η παραγωγή αυτού του Smart έχει περιοριστεί μόλις στις 125 μονάδες, οπότε μιλάμε για μια συλλεκτική έκδοση. Αν θέλετε όμως να αποκτήσετε ένα, θα πρέπει να πληρώσετε 39.900€! Η τιμή αυτή, αφορά τη γερμανική αγορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!