Ο K.I.T.T. έρχεται στα αυτοκίνητα της Tesla

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο K.I.T.T. έρχεται στα αυτοκίνητα της Tesla
Όπως αναφέρει ο Έλον Μασκ, σύντομα τα αυτοκίνητα της Tesla θα έχουν έναν ψηφιακό «βοηθό» τόσο εξελιγμένο, που θα θυμίζει τη γνωστή ταινία με τον K.I.T.T.!

Σήμερα, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας διάφορους ψηφιακούς βοηθούς στα Smartphones, όπως είναι για παράδειγμα η Siri της Apple ή το Google Assistant. Η νέα αυτή μόδα θα περάσει σύντομα και στα αυτοκίνητα. Μάλιστα, έχουμε δει ήδη τις πρώτες υλοποιήσεις και στο μέλλον, έρχονται ακόμη περισσότερες.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Έλον Μασκ, CEO της Tesla, λέει ότι ο ψηφιακός βοηθός που θα εφοδιάζει τα αυτοκίνητά του θα είναι απίστευτα εξελιγμένος και θα θυμίζει τον K.I.T.T., στη γνωστή ταινία Knight Rider. Όλοι οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα μέσω φωνητικών εντολών και θα μπορεί να δίνει πληροφορίες μέσω διαδικτύου, για σχεδόν κάθε θέμα! Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα, κανένα αυτοκίνητο της Tesla δεν υποστηρίζει τις δύο πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για χρήση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο, το Android Auto και το Apple CarPlay.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!