H σύζυγος του Σουμάχερ αγόρασε τη βίλα του προέδρου της Ρεάλ

Gazzetta team
H σύζυγος του Σουμάχερ αγόρασε τη βίλα του προέδρου της Ρεάλ
30 εκατ. ευρώ πλήρωσε η Κορίνα Σουμάχερ για τη βίλα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεζ, που βρίσκεται σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Mία νέα παραθεριστική κατοικία απέκτησε η οικογένεια Σουμάχερ στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, η Κορίνα Σουμάχερ πλήρωσε για το πολυτελές ακίνητο, που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 15.000 τετραγωνικών μέτρων, 30 εκατομμύρια ευρώ. Στο συγκρότημα περιλαμβάνονται δύο πισίνες, ένα κεντρικό οίκημα και δύο δευτερεύοντα, ελικοδρόμιο και πλήρες στούντιο γυμναστικής, που αποτυπώνονται και στην επισυναπτόμενη αεροφωτογραφία.

Η 49χρονη σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ ξεκίνησε ήδη εργασίες ανακαίνισης των εγκαταστάσεων, ωστόσο παράλληλα κάνει εκεί τις διακοπές της μαζί με τον 19χρονο γιο της Μικ και την 21χρονη κόρη της Τζίνα Μαρία.

Προηγούμενος ιδιοκτήτης της βίλας ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεζ. Ο 71χρονος Ισπανός την είχε αγοράσει για την γυναίκα του το 2005 στην τιμή των 25 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο την πούλησε το 2017, δηλαδή πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Το νέο απόκτημα των Σουμάχερ στο νησί των Βαλεαρίδων θα παραμείνει αμιγώς παραθεριστική κατοικία της οικογένειας του πρώην πιλότου της Formula 1, η οποία θα εξακολουθήσει να διαμένει μόνιμα στην ελβετική βίλα της, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης. Η Μαγιόρκα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς για τους Ελβετούς – και όχι μόνον -, οπότε συνδέεται καθημερινά με απευθείας πτήσεις με τη Γενεύη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!