Το Hyundai i30 αποκτά σπορ έκδοση N Line (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Hyundai i30 αποκτά σπορ έκδοση N Line (pics & vid)
Εκτός από το i30 Ν, τώρα στην γκάμα του κορεατικού μικρομεσαίου υπάρχει και το N Line με σπορ εμφάνιση αλλά «συμβατικό» κινητήρα 140 ίππων.

Πρόσφατα η Hyundai τάραξε τα νερά στα μικρομεσαία σπορ χάτσμπακ με το i30 N, ένα μοντέλο 250 ή 275 ίππων (N Performance) με πολύ «τσαγανό» και πραγματικές ικανότητες. Ωστόσο όπως συνηθίζουν οι περισσότερες μάρκες με σπορ μοντέλα στην γκάμα τους, βγήκε και μια έκδοση που είναι κοντά στην εμφάνιση του N, αλλά δεν εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο τούρμπο των 2.0 λίτρων.

Το i30 N Line, ξεχωρίζει από τα σκούρα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες με τις επιθετικές γραμμές, τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, το χαμηλότερο αμάξωμα, τα σπόιλερ και φυσικά, τα σήματα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός βενζινοκινητήρας των 1.4 λίτρων με τούρμπο και 140 ίππους, ενώ παράλληλα η ανάρτηση, μαζί με το σύστημα πέδησης έχει αναβαθμιστεί.

Στο εσωτερικό συναντάμε μπάκετ καθίσματα και πεντάλ αλουμινίου που φτιάχνουν μια σπορ ατμόσφαιρα. Το τιμόνι έχει επίσης μικρότερη διάμετρο και διαφορετικός είναι και ο επιλογέας ταχυτήτων. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσο θα στοιχίζει η νέα έκδοση i30 N Line της Hyundai, όμως θα μάθουμε σύντομα με την ανακοίνωση της έναρξης πωλήσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!