To ντοκιμαντέρ για τον Πολ Γουόκερ στη μεγάλη οθόνη από 11 Αυγούστου!

Πέτρος Σηφαλάκης
To ντοκιμαντέρ για τον Πολ Γουόκερ στη μεγάλη οθόνη από 11 Αυγούστου!
Πολύ σύντομα, το "I Am Paul Walker" θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα περιγράφει τόσο τη ζωή, όσο και το θάνατο του διάσημου ηθοποιού.

Ο Πολ Γουόκερ έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο Fast and Furious, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες πολύ επιτυχημένες ταινίες. Τον Δεκέμβρη του 2013 όμως, σκοτώθηκε σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με μια Porsche Carrera GT, την οποία οδηγούσε ένας φίλος του, ενώ εκείνος καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ρόμα -Αβελίνο με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Η Paramount Network, μαζί με τον παραγωγό Ντέρικ Μουρέι έχουν ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το θάνατο του Γουόκερ και θα το δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 του Αυγούστου.

Στο "I Am Paul Walker" θα υπάρχουν συνεντεύξεις από ανθρώπους του κύκλου του αλλά και συνεργάτες, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό προφίλ για τον ηθοποιό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι παραγωγοί.

Εκτός από το πάθος του για τα αυτοκίνητα, στο ντοκιμαντέρ έχουν δώσει βάση και στις υπόλοιπες αγαπημένες ασχολίες του, όπως ήταν τα θαλάσσια σπορ και η εξερεύνηση των ωκεανών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο παραγωγός που έχει αναλάβει το "I Am Paul Walker" έχει φτιάξει παρόμοια ντοκιμαντέρ στο παρελθόν, όπως εκείνο του Χιθ Λέτζερ, του Μπρους Λι, του Τζον Κένεντι, του Μοχάμεντ Άλι και άλλων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!