Oι Ιταλοί κατέσχεσαν έναν στόλο supercars για χρέη στην εφορία

Gazzetta team
Oι Ιταλοί κατέσχεσαν έναν στόλο supercars για χρέη στην εφορία
Οι ιταλικές Αρχές κατέσχεσαν 20 πολυτελή μοντέλα ενός οφειλέτη της εφορίας, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν μία Lamborghini Diablo, μία Ferrari Testarossa, μία Chevrolet Corvette, κ.ά.

Όποιος κατέχει μία συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μοντέλα, όπως η Ferrari Testarossa, η Lamborghini Diablo και η Chevrolet Corvette, πρέπει να νιώθει πολύ ευτυχισμένος. Αρκεί βέβαια να μπορεί – και να θέλει βεβαίως - να πληρώνει τους φόρους του, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αυτό δεν ισχύει πάντως για έναν Ιταλό έμπορο αυτοκινήτων, που έφτασε να χρωστάει ένα εκατομμύριο ευρώ στην εφορία, με αποτέλεσμα να του κατασχέσουν οι αρμόδιες Αρχές της γειτονικής χώρας 20 κλασικά και πανάκριβα μοντέλα.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Μάλιστα οι διωκτικές Αρχές ίσα που πρόλαβαν, καθώς ο έμπορος προσπάθησε να πουλήσει τα συγκεκριμένα οχήματα, πριν κατασχεθούν από την ιταλική Αστυνομία. Για να το πετύχει, τα είχε μεταβιβάσει εικονικά σε συνενόχους του στην Ιταλία και στο Μόντε Κάρλο, που θα τα διέθεταν ακολούθως προς πώληση και θα μοιράζονταν μεταξύ τους τα χρήματα. Σύμφωνα με την ιταλική Αστυνομία, οκτώ από τα 20 μοντέλα είχαν ήδη δηλωθεί, για να βγουν στο σφυρί σε δημοπρασίες και φεστιβάλ κλασικών αυτοκινήτων στο Μονακό και στη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!