Απαραίτητοι οι φορτιστές αυτοκινήτων στα νέα ευρωπαϊκά σπίτια!

Πέτρος Σηφαλάκης
Απαραίτητοι οι φορτιστές αυτοκινήτων στα νέα ευρωπαϊκά σπίτια!
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα αργήσουν να κατακλύσουν τους δρόμους και από το 2019 και μετά, όσα σπίτια κατασκευάζονται στην E.Ε. θα πρέπει να έχουν φορτιστές στον «εξοπλισμό» τους.

Νέος κανονισμός υποχρεώνει όλα τα νέα ή ανακαινισμένα σπίτια (και πολυκατοικίες) στην Ευρώπη να προβλέπουν φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, λύνοντας ένα πρόβλημα που σκέφτονται πολλοί υποψήφιοι αγοραστές.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αυτή τη στιγμή η κατοχή ενός μοντέλου που κινείται μόνο με ρεύμα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη υπόθεση αν δεν υπάρχει γκαράζ, αφού ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να φορτίσει το αυτοκίνητό του το βράδυ.

Ακόμη κι αν έχει γκαράζ, δεν γίνεται να «τραβά» ρεύμα από την πολυκατοικία για να φορτίζει το προσωπικό του όχημα οπότε πρέπει να δοθούν κάποιες λύσεις για να μπορούν όλοι να έχουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και όχι μόνο όσοι μένουν σε μονοκατοικίες!

Ο νέος κανονισμός δεν διευκρινίζει τι είδους φορτιστή θα πρέπει να έχουν τα σύγχρονα σπίτια κατασκευής 2019 και μετά, αν δηλαδή θα είναι απλή παροχή ρεύματος ή ειδικής τάσης για τη γρήγορη φόρτιση των μπαταριών. Όπως κι αν έχει μιλάμε για μια κίνηση απαραίτητη, αν οι κυβερνήσεις θέλουν σταδιακά να καταργήσουν τα πετρελαιοκίνητα οχήματα από τις κεντρικές πόλεις, που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!