Μήνυσε τον Τραμπ ως κακοπληρωτή ο πρώην οδηγός του

Gazzetta team
Μήνυσε τον Τραμπ ως κακοπληρωτή ο πρώην οδηγός του
Περίπου 350.000 δολάρια ζητά από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο πρώην οδηγός του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πληρωθεί για χιλιάδες ώρες υπερωριών, αδειών, κλπ.

Για εκμετάλλευση και άρνηση καταβολής νόμιμων αποδοχών μήνυσε ο πρώην οδηγός του Ντόναλντ Τραμπ τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Νοέλ Σίντρον εργαζόταν για πάνω από 25 χρόνια ως σωφέρ του Πλανητάρχη και στην αγωγή του υποστηρίζει, ότι ο Τραμπ τον εκμεταλλεύθηκε, του αρνήθηκε την καταβολή νόμιμων αποδοχών και δεν του έκανε για περισσότερα από δώδεκα χρόνια καμία αξιοσημείωτη αύξηση μισθού.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 59χρονος ζητά να αποζημιωθεί για πάνω από 3.000 ώρες υπερωριών, καθώς εργαζόταν 50 έως 55 ώρες εβδομαδιαίως, καθώς επίσης για επιδόματα αδείας, ασθενείας και άλλα έξοδα κίνησης, για τα οποία υποστηρίζει ότι δεν έλαβε ποτέ ούτε σεντ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ‘’New York Daily News’’, το συνολικό ποσόν που απαιτεί ο Σίντρον ανέρχεται μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα σε 350.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 300.000 ευρώ. Μάλιστα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, όμως με βάση το εργατικό Δίκαιο των ΗΠΑ μπορεί να διεκδικήσει ο πρώην οδηγός του….φραγκοφονιά Τραμπ αποζημιώσεις μόνον για τα τελευταία έξι χρόνια και όχι για πιο πριν.

Να σημειώσουμε, ότι μόλις εκλέχθηκε ο Τραμπ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ως υποψήφιός του για τη διεκδίκηση της αμερικανικής Προεδρίας μετατέθηκε ο Σίντρον με πρωτοβουλία των μυστικών υπηρεσιών της χώρας από τη θέση του οδηγού στην ομάδα ασφαλείας του μετέπειτα προέδρου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!