Νέα, πιο νεανική Cayenne ετοιμάζει η Porsche (pics)

Νέα, πιο νεανική Cayenne ετοιμάζει η Porsche (pics)
Απέναντι στη BMW X6 και τη Mercedes-Benz GLE Coupe θα τοποθετήσει η Porsche τη νέα Cayenne Coupe, που ήδη έχει αρχίσει να δοκιμάζεται σε δημόσιο δρόμο!

Στο «κλειστό κλαμπ» των κουπέ SUV θα «ρίξει» η Porsche την τρίτη γενιά της Cayenne, για να «χτυπήσει» μοντέλα όπως η X6 της BMW και η GLE Coupe της Mercedes-Benz. Περιμέναμε από καιρό αυτή την κίνηση της Porsche, που προετοίμαζε το έδαφος για μια τέτοια έκδοση του μεγάλου SUV της και τελικά, αποφάσισε να δώσει πράσινο φως για την παραγωγή του.

Ακόμη η παρουσίασή του θα αργήσει σχετικά, καθώς το αυτοκίνητο είναι ακόμη σε διαδικασία εξέλιξης. Το πρωτότυπο που κυκλοφορεί στο δημόσιο δρόμο έχει αρκετά «βαρύ» καμουφλάζ στο πίσω μέρος και είμαστε βέβαιοι πως η τελική μορφή του θα απέχει σημαντικά από αυτό που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Περιμένουμε ότι στο εσωτερικό θα υιοθετηθεί το ντιζάιν της σημερινής Cayenne, με την τεράστια οθόνη των 12,3 ιντσών και την κορυφαία τεχνολογία, ενώ στο κομμάτι των κινητήρων, λογικά θα είναι διαθέσιμη ως 2.9 V6 με 440 ίππους και 550 Nm ροπή και ως 4.0 V8 των 550 ίππων και 700 Nm ροπής, όλα βενζινοκίνητα. Τα μοτέρ που συνοδεύουν τις εκδόσεις Cayenne S και Cayenne Turbo, δηλαδή. Δεν αποκλείεται να έρθουν και υβριδικές προτάσεις στην γκάμα, όμως περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στην πορεία!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!