«Αυξήσεις και όχι τον Ρονάλντο», λένε οι εργαζόμενοι της FIAT

«Αυξήσεις και όχι τον Ρονάλντο», λένε οι εργαζόμενοι της FIAT
Η επικείμενη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες της FIAT, έχει εξοργήσει τους εργαζομένους της εταιρείας, που έχουν να δουν αύξηση μισθού εδώ και δέκα χρόνια.

Η Fiat Chrysler Automobiles, που έχει στην κατοχή της και τη Jeep, είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς της Γιουβέντους. Ταυτόχρονα, μεγαλύτερος μέτοχος της Γιούβε και του ομίλου FIAT είναι η οικογένεια Ανιέλι, που επενδύει διαχρονικά μεγάλα ποσά στην ομάδα.

O ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, όπως φαίνεται, θα αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο δαπανώντας συνολικά, περισσότερα από 220 εκατομμύρια Ευρώ και οι εργαζόμενοι του ομίλου FIAT έχουν αρχίσει τα «παράπονα», καθώς τα χρήματα για τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου θα προέλθουν από τα ταμεία της εταιρείας τους.

Ο λόγος της «γκρίνιας» είναι ότι οι εργαζόμενοι, έχουν πολλά χρόνια να πάρουν μια αύξηση! Ένας μηχανικός της φίρμας, που εργάζεται σχεδόν είκοσι χρόνια σε αυτή, είπε:

«Πρώτα ο Ιγκουαΐν, τώρα ο Ρονάλντο, πραγματικά ντροπή. Οι εργαζόμενοι της FIAT έχουν δέκα χρόνια να πάρουν αύξηση. Με τα χρήματα του μισθού του Κριστιάνο, παίρνουμε όλοι από 200€ αύξηση το μήνα.

Η FCA δαπανεί 126 εκατομμύρια Ευρώ ετησίως σε χορηγίες και τα 26,5 πάνε στη Γιουβέντους». Βέβαια δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι οι μετοχές της Γιουβέντους έχουν πάρει την ανιούσα, από τότε που ξέσπασαν οι φήμες μεταγραφής του Ρονάλντο στην ομάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!