Σχεδόν έτοιμο το νέο Audi Q3! (pics)

Σχεδόν έτοιμο το νέο Audi Q3! (pics)
Το κόμπακτ SUV της Audi σύντομα θα παρουσιαστεί στη δεύτερη γενιά του και ο φωτογραφικός φακός ήδη το έχει «πιάσει» σε δημόσιο δρόμο, με ελάχιστο καμουφλάζ.

Το Q3 της Audi έχει κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία και για αυτό η φίρμα θα λανσάρει σύντομα τη δεύτερη γενιά του. Περιμένουμε πως θα εκσυγχρονιστεί σημαντικά στο αισθητικό κομμάτι και θα αφομοιωθεί με τα υπόλοιπα μοντέλα Q της Audi, καθώς το σημερινό Q3 δείχνει την ηλικία του συγκριτικά, ειδικά στο εσωτερικό. Το νέο θα είναι πολύ σύγχρονο και... φουλ από τεχνολογία, όπως για παράδειγμα ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το σύστημα πολυμέσων MMI στην πιο πρόσφατη εκδοχή του και πολλά ακόμη.

Εξωτερικά, το εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά. Η μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα πάει σετ με νέα φωτιστικά σώματα με ακμές και δεν συναντάμε κοινά στοιχεία με το απερχόμενο μοντέλο. Πίσω, διατηρείται μια «συγγένεια» φυσιογνωμικά, όμως και εκεί οι αλλαγές είναι μεγάλες. Οι φωτογραφίες με το ελάχιστο καμουφλάζ, μας επιτρέπουν να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Οι κινητήρες του νέου Q3 θα απαρτίζονται από σύνολα βενζίνης και πετρελαίου με πολλές επιλογές, όπως μας ε΄χει συνηθίσει η Audi. Δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν θα παρουσιαστεί και σε κάποια Plug-In Hybrid έκδοση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!