To Skoda Karoq γίνεται... αστυνομικός στην Αγγλία (pics)

To Skoda Karoq γίνεται... αστυνομικός στην Αγγλία (pics)
Το νέο κόμπακτ SUV της Skoda εκτελεί τις υποχρεώσεις του και ως περιπολικό και συγκεκριμένα, θα ενταχθεί στη δύναμη της αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με ειδική, έτοιμη για «δράση» εμφάνιση, αυτό το Skoda Karoq είναι περιπολικό όχημα της αστυνομίας της Αγγλίας. Έχει τα χαρακτηριστικά χρώματα του σώματος, με τα αυτοκόλλητα Police και φυσικά, LED φάρους με σειρήνα, ενώ στο εσωτερικό οι πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης των καθισμάτων VarioFlex θα διευκολύνουν τη ζωή των αστυνομικών αφού θα έχουν τους απαραίτητους χώρους για κάθε περίσταση.

«Έχουμε δουλέψει πολύ στενά με τις ομάδες άμεσης επέμβασης, για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε αυτοκίνητα πρακτικά και εύκολα προσαρμόσιμα στις εκάστοτε απαιτήσεις» είπε ο Χένρι Γουίλιαμς, στέλεχος της Skoda. Η φίρμα δεν αναφέρει ποιον κινητήρα έχει κάτω από το καπό του το περιπολικό Karoq, η γκάμα του όμως απαρτίζεται από δύο βενζινοκίνητες και δύο ντίζελ επιλογές. Αρχικά, ο 1.0 TSI των 116 ίππων, στη συνέχεια, ο 1.5 TSI Evo των 150 ίππων και οι δύο TDI πετρελαίου, με 1.6 λίτρα κυβισμού και 116 άλογα ή 2.0 λίτρα και 150 άλογα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!