Χάρμα οφθαλμών η νέα Aston Martin DBS Superleggera (pics)

Gazzetta team
Χάρμα οφθαλμών η νέα Aston Martin DBS Superleggera (pics)
Περισσότερα από 700 άλογα και μια πανέμορφη σιλουέτα, κάνουν τη νέα DBS Superleggera μια από τις πιο πολυπόθητες Aston Martin στην ιστορία!

Η Aston Martin φημίζεται για τα πανέμορφα αυτοκίνητα που κατασκευάζει και η νέα DBS Superleggera δεν... ξέφυγε από το καλούπι. Οι πρώτες φωτογραφίες του βρετανικού μοντέλου είναι γεγονός και βλέπουμε ένα μοντέλο που χαίρεσαι να το κοιτάζεις!

Βασίζεται στην DB11 όμως είναι κατά περίπου 160 κιλά ελαφρύτερη, χάρη στη χρήση εξωτικών υλικών στην κατασκευή της, ενώ ο V12 κινητήρας της με τα δύο τούρμπο και τον κυβισμό των 5.2 λίτρων, αναμένεται να αποδίδει περίπου 730 άλογα και 900 Nm ροπής, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ώρα.

Σύμφωνα με την Aston Martin, η DBS Superleggera έχει χαμηλώσει ελαφρώς, έχει ανασχεδιασμένη ενεργή ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα με κεραμικούς δίσκους και 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Από στάση, φτάνει τα 160 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα! Είμαστε σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες από τη φίρμα, ίσως και μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!