Γεμίζει... άλογα η γκάμα του Hyundai i30 (pics)

Gazzetta team
Γεμίζει... άλογα η γκάμα του Hyundai i30 (pics)
Το κορυφαίο i30 N ανήκει στην κατηγορία των πολύ γρήγορων χάτσμπακ και η έλευσή του, φέρνει μια νέα έκδοση N Line που θα τοποθετηθεί λίγο χαμηλότερα, από πλευράς ισχύος, στην γκάμα.

Πρόσφατα η Hyundai λάνσαρε έναν νέο «παίκτη» στην κατηγορία των hot hatches, το i30 N με τιμή-ευκαιρία, πολλές δυνατότητες εντός πίστας και εκρηκτικές επιδόσεις! Όμως, σε λίγο καιρό θα προσφέρει και ακόμη μια πρόταση σε όποιον θέλει τη σπορ αίσθηση και την εικόνα, όμως δεν θέλει να ανέβει στην κατηγορία του N. Η Ν Line, όπως θα ονομάζεται, θα έχει σπορ προφυλακτήρες, μεγάλες ζάντες αλουμινίου και διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος τονίζοντας το χαρακτήρα του.

Παράλληλα περιμένουμε πιο επιθετικό «στήσιμο» με σκληρότερες αναρτήσεις, ούτως ώστε η φιλοσοφία αυτή να αποτυπώνεται και σε δυναμική οδική συμπεριφορά. Όπως βλέπουμε από το πρωτότυπο που δοκιμάζεται στο Νίρμπουργκρινγκ, η Hyundai έχει τονίσει το i30 N Line και με κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Περιμένουμε ότι το αυτοκίνητο θα συνδυάζεται με κινητήρα που θα αποδίδει κοντά στους 200 ίππους, χωρίς όμως να τους ξεπερνά αφού το i30 N αποδίδει 250 άλογα και το N Performance 275. Ακόμη η μάρκα δεν έχει δώσει λεπτομέρειες επισήμως όμως δεν θα αργήσει, καθώς φαίνεται πως είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!