«Φορτώνει» ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ η Renault!

«Φορτώνει» ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ η Renault!

«Φορτώνει» ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ η Renault!

Η μάχη για το γρηγορότερο εμπροσθιοκίνητο χάτσμπακ στην «Πράσινη Κόλαση» καλά κρατεί και η Renault προσπαθεί να πάρει πίσω τον τίτλο της! 

Το Renault Megane RS 275 Trophy προηγούμενης γενιάς ήταν το γρηγορότερο εμπροσθιοκίνητο χάτσμπακ στο Νίρμπουργκρινγκ και από τότε, ο «τίτλος» αυτός άλλαξε αρκετά χέρια, από τη SEAT με το Leon Cupra, έως τη Honda με το προηγούμενο Civic Type R, τη Volkswagen στη συνέχεια με το Golf GTI Clubsport S και τώρα πάλι τη Honda με το νέο Civic Type-R των 320 ίππων. 

Οι Γάλλοι όμως δεν θα... παραιτηθούν τόσο εύκολα και η Renault επιστράτευσε το νέο Megane RS για να φέρει πίσω τον τίτλο! Το Megane RS Trophy που χρησιμοποιείται αποδίδει περισσότερους από 280 ίππους, έχει «ψαγμένες» λύσεις στο στήσιμό του, όπως η τετραδιεύθυνση 4Control και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. 

Προφανώς, χρησιμοποιεί αγωνιστικά ελαστικά και έχει δεσίματα στο σασί για ακόμη περισσότερη ακαμψία. Σύντομα θα μάθουμε αν τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το Civic Type-R και να δούμε ποια θα είναι η... επόμενη μάχη για τον εμπροσθιοκίνητο «πρωταθλητή» στο Νίρμπουργκρινγκ! 

Best of internet