Σημείο αναφοράς άνεσης και χώρων το νέο Citroen C5 Aircross (pics & vid)

Σημείο αναφοράς άνεσης και χώρων το νέο Citroen C5 Aircross (pics & vid)

Σημείο αναφοράς άνεσης και χώρων το νέο Citroen C5 Aircross (pics & vid)

Η Citroen συνεχίζει να παρουσιάζει νέα SUV μοντέλα και το ολοκαίνουργιο C5 Aircross εκτός από ναυαρχίδα της εταιρείας, αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του γενικότερα! 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκάμα των SUV μοντέλων της κάνει η Citroen με το νέο C5 Aircross. Ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV και έχει διαμορφωθεί με βάση τις προσδοκίες των πελατών της μάρκας. Με δυναμική προσωπικότητα και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο που μπορεί ο εκάστοτε αγοραστής να φέρει στα μέτρα του. 

Οι προτάσεις εξατομίκευσης που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση είναι 30 και κάνουν τον κορυφαίο πρεσβευτή του προγράμματος Citroën Advanced Comfort, το νέο C5 Aircross, ένα από τα πιο άνετα και ολοκληρωμένα αυτοκίνητα στην κλάση. Η καινοτόμα ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, κάνουν τις διαδρομές, μια νέα και ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία. Οι δυνατότητες προσαρμογής της καμπίνας στις εκάστοτε ανάγκες είναι ασύγκριτες. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Το νέο C5 Aircross, είναι μοντέρνο και διέπεται από τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας σε κάθε του διάσταση. Στον εξοπλισμό του συναντάμε 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του Highway Driver Assist, ενός συστήματος αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2) και του Grip Control με Hill Assist Descent, για τη διευκόλυνση της περιπέτειας όταν η διαδρομή γίνεται πιο απαιτητική. Εκτός των παραπάνω, το C5 Aircross, εφοδιάζεται με 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ασύρματη φόρτιση των smartphones.

Η γραμμή παραγωγής του C5 Aircross είναι στο εργοστάσιο Rennes - La Janais. Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει προς τα τέλη του 2018 στις Ευρωπαϊκές αγορές, ενώ θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Citroën που θα κυκλοφορήσει σε plug-in υβριδική έκδοση (στα τέλη του 2019). Στην καμπίνα η αίσθηση της ευρυχωρίας και της απόλυτης φιλικότητας, είναι μοναδική. Προσφέρει πολλές δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες της κάθε στιγμής, με την αισθητική του “casual chic” να χαρακτηρίζει κάθε διαμόρφωση. Η TFT οθόνη 12,3 ιντσών που έχει το ρόλο του πίνακα των οργάνων πίσω από το τιμόνι αλλά και η οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, δίνουν το στίγμα ενός σύγχρονου εσωτερικού. Οι διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου περιλαμβάνουν τους κορυφαίους κινητήρες βενζίνης και diesel, με απόδοση από 130 έως και 180 ίππους, οι οποίοι συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8.

New SUV Citroën C5 Aircross, The Comfort Class SUV

Best of internet