Ρομπότ-drones θα επισκευάζουν τις λακκούβες στους δρόμους!

Gazzetta team
Ρομπότ-drones θα επισκευάζουν τις λακκούβες στους δρόμους!
Το μέλλον των «αυτο-επισκευαστικών πόλεων» βρίσκεται προ των πυλών, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η χρήση τους... στους ελληνικούς δρόμους.

Φαίνεται ότι στην Αγγλία δουλεύουν για εμάς εδώ στην Ελλάδα. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το Δημοτικό Συμβούλιο στο Λιντς, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο κυριολεκτικά βγαλμένο από το μέλλον, το οποίο θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της χώρας μας: Τις πολυάριθμες λακκούβες. Σε συνεργασία με επιστήμονες του UCL, καθώς και του Πανεπιστημίου του Λιντς, οι λεγόμενες και ως «αυτο-επισκευαστικές πόλεις» θα είναι γεγονός έως το 2050! Τι σημαίνει όμως ο εν λόγω όρος; Ιπτάμενα ρομπότ, τοποθετημένα σε ειδικά τροποποιημένα drones θα περιπολούν πάνω από τις πόλεις και θα έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν τις λακκούβες στους δρόμους, σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Κι αν νομίζετε ότι οι Βρετανοί αστειεύονται, σας πληροφορούμε ότι ήδη εξελίσσουν την συγκεκριμένη τεχνολογία, ενώ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα έχουν διεξαχθεί και οι πρώτες δοκιμές! Τα ρομπο-drones θα τσεκάρουν τους δρόμους των πόλεων επί 24ώρου βάσης και όταν υποπέσει στην αντίληψη τους η οποιαδήποτε... αστοχία, θα την επισκευάζουν μέσω 3D εκτύπωσης, σε λιγότερο από 1 λεπτό, όπως ήδη προαναφέραμε. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, οπότε τρέμετε ελληνικές λακκούβες, γιατί οι Άγγλοι δεν θα είναι τόσο ευγενείς μαζί σας, όσο οι Έλληνες οι οποίοι αρνούνται να σας επισκευάσουν. Αν και στους ελληνικούς δρόμους θα χρειαστούν ακόμη πιο ενισχυμένα ρομπο-drones, με τις υπερωρίες που θα καταγραφούν για τις περιπολίες τους...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!