Σε τι αναβαθμίστηκε η Mercedes-Benz SLC;

Gazzetta team
Σε τι αναβαθμίστηκε η Mercedes-Benz SLC;
Η γερμανική μάρκα φρεσκάρει στα σημεία το δημοφιλές roadster, με έξτρα εξοπλισμό, καθώς και με παραπάνω ιπποδύναμη στην έκδοση AMG SLC 43.

Η Mercedes-Benz SLC αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα roadster της αγοράς, με εξαιρετική εμπορική πορεία στην χώρα μας, τόσο ως SLK, όσο και με την πρόσφατη ονομασία της. Οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας έκριναν ότι έφτασε η στιγμή για ορισμένες μικρο-επεμβάσεις στην SLC, με σκοπό να τονωθεί το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών.

Αρχικά, στην έκδοση SLC 300 ξεχωρίζουν ορισμένες εξοπλιστικές προσθήκες όπως το ηχοσύστημα Harman/Kardon LOGIC7, ο εσωτερικός φωτισμός ambient, καθώς και το σύστημα αυτόματης στάθμευσης Parktronic. Στην «καρδιά» της χτυπάει ο 2λιτρος turbo κινητήρας απόδοσης 244 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.


Παράλληλα, στην Mercedes-AMG SLC 43 συναντάμε και την σημαντικότερη διαφοροποίηση, με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο V6 κινητήρα να αποδίδει πλέον 390 ίππους (από 367), χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τις επιδόσεις του. Να σημειωθεί επίσης ότι η εν λόγω έκδοση διατίθεται πλέον με διζωνικό κλιματισμός, ενεργά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, καθώς και νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!