H Skoda ξεπέρασε την Audi και... έφτασε την Porsche!

Gazzetta team
H Skoda ξεπέρασε την Audi και... έφτασε την Porsche!
H δεύτερη πιο κερδοφόρα φίρμα του Volkswagen Group έγινε η Skoda, ξεπερνώντας ακόμη και την Audi και φτάνοντας πολύ κοντά στην πρώτη Porsche!

To Kodiaq, αλλά και το Karoq είναι δύο SUV που παρουσίασε σχετικά πρόσφατα η Skoda και σε συνδυασμό με μερικά ακόμη επιτυχημένα μοντέλα της, όπως η Octavia, η Fabia και το Rapid, δημιούργησαν... πρόβλημα. Ωστόσο αυτό το πρόβλημα είναι μάλλον μια ευχάριστη είδηση αφού η μάρκα δεν προλαβαίνει να καλύψει τη ζήτηση των προϊόντων της, ενδεικτικό ότι οι πωλήσεις πάνε... σφαίρα. Η Skoda, σύμφωνα με το Reuters, σχεδιάζει ήδη τη λύση στο πρόβλημά της.

Μια από τις πιο πιθανές λύσεις είναι να βρεθεί ένας νέος συνεργάτης που θα αναλάβει την κατασκευή κάποιων από τα μοντέλα της και αργότερα υπάρχει στο πλάνο ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής της ίδιας της Skoda, εκτός Τσεχίας. Το Volkswagen Group αναφέρει ότι η μεταφορά μέρους της παραγωγής στη Γερμανία δεν θα λύσει το πρόβλημα της Skoda και επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η τσεχική μάρκα ξεπέρασε την Audi μέσα στο Group και έγινε η δεύτερη πιο κερδοφόρα μάρκα μετά την Porsche!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!