Μεγαλύτερο και πιο άνετο το νέο SEAT Leon

Μεγαλύτερο και πιο άνετο το νέο SEAT Leon

Μεγαλύτερο και πιο άνετο το νέο SEAT Leon

Η επόμενη γενιά του δημοφιλούς ισπανικού μοντέλου θα κερδίσει τόσο σε μήκος μεταξονίου, όσο και στο συνολικό μήκος του αυτοκινήτου προς όφελος των χώρων. 

Το 2019 περιμένουμε τη νέα γενιά του SEAT Leon και οι πρώτες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το Auto Zeitung, το νέο Leon δεν θα διαφοροποιηθεί δραματικά στην εμφάνισή του αλλά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο από όλες τις πλευρές. 

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το πρώτο στοιχείο που αναφέρεται είναι πως το μεταξόνιο θα μεγαλώσει κατά περίπου πέντε εκατοστά, ξεπερνώντας για λίγο τα 2,7 μέτρα και φτιάχνοντας μια πολύ άνετη καμπίνα για επιβάτες και αποσκευές. Το Leon θα φτάσει τα 4,3 μέτρα συνολικού μήκους, με τη station wagon εκδοχή του που ονομάζεται ST να υπολογίζεται στα 4,6 μέτρα και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, στις μεγαλύτερες εκδοχές της. 

Τεχνολογικά θα είναι εξαιρετικά προηγμένο αφού θα εφοδιάζεται με το νέο σύστημα πολυμέσων της SEAT που υποστηρίζει ακόμη και το Amazon Alexa, μια προσωπική ψηφιακή «βοηθός» έτοιμη να διευκολύνει τις μετακινήσεις. Στο κομμάτι των κινητήρων, περιμένουμε σίγουρα τον 1.0 TSI με τους 115 ίππους και ενδεχομένως, τον 1.5 TSI Evo των 150 ίππων. Θα διατίθεται και ως πετρέλαιο 1.6 TDI και φυσικά, ο 2.0 TDI θα συνεχίσει να βρίσκεται στην γκάμα. 

*Η κεντρική φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή