Μεταφορές-μετακομίσεις με Honda Civic Type-R

Gazzetta team
Μεταφορές-μετακομίσεις με Honda Civic Type-R
H Honda περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Civic Type-R παρουσίασε μια μοναδική έκδοση που θα μπορούσε να είναι το ταχύτερο πικ απ του κόσμου.

Επειδή με τόσες επιλογές στις γκάμες των εταιρειών έχουμε δει σχεδόν τα πάντα οι μηχανικοί της Honda Μεγάλης Βρετανίας, αποφάσισαν να μας προσφέρουν κάτι πραγματικά διαφορετικό, κάτι κυριολεκτικά ασυνήθιστο και παράλληλα κάτι εξόχως καλοφτιαγμένο.

Το Honda Civic “Project P”, το οποίο είναι ένα Civic Type-R με καρότσα και εμφάνιση πικ απ. Δεν είναι ψηφιακή απεικόνιση και δεν είναι ζωγραφιά! Είναι πραγματικό μοντέλο που έχει βγει από το εργοστάσιο του Σούιντον στην Αγγλία και δυνητικά θα ήταν το ταχύτερο πικ απ μοντέλο στον κόσμο. Αυτό στην περίπτωση που το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε στην παραγωγή, κάτι το οποίο η Honda ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει, η εταιρεία θα το πιστοποιούσε με έναν γρήγορο γύρο στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Αυτό δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας πάντως μια και η Honda τόνισε πως σκοπεύει να το δοκιμάσει στην «Πράσινη Κόλαση» και να καταρρίψει το ρεκόρ των πικ απ (υπάρχει και τέτοιο στο Νίρμπουργκρινγκ). Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως έχουν διατηρηθεί όλα τα αεροδυναμικά στοιχεία του κανονικού Civic Type-R και μέσα σε αυτά και η αεροτομή που είναι αποσπώμενη προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!