Εορταστικό Nissan Leaf cabrio

Gazzetta team
Εορταστικό Nissan Leaf cabrio
Το Nissan Leaf είναι εντυπωσιακό ούτως ή άλλως χάρη στην τεχνολογία που ενσωματώνει, στην cabrio έκδοσή όμως είναι ακόμη πιο επιβλητικό.

Η Nissan έχει πουλήσει ήδη περισσότερα από 100.000 Leaf στην Ιαπωνία και για να γιορτάσει αυτό το επίτευγμα δημιούργησε μια ειδική και συγκεκριμένη έκδοση χωρίς οροφή. Το Nissan Leaf Cavrio μοιάζει πιο πολύ με κάποιο render, κάποιο σχέδιο φοιτητή δηλαδή, αλλά όχι! Είναι πραγματικό και το όνομά του είναι Leaf Open Car.

Φυσικά δεν θα κυκλοφορήσει σε ευρεία παραγωγή. Για την ακρίβεια δεν θα κυκλοφορήσει ούτε σε περιορισμένη παραγωγή. Είναι ένα και μοναδικό με όλα τα στοιχεία της επετειακής και εορταστικής έκδοσης. Εκτός από την οροφή έχει χάσει και τις πίσω πόρτες, έστω και αν από ότι φαίνεται υπάρχουν τα πίσω καθίσματα και μάλιστα κάπως πιο υπερυψωμένα από όσο θα περίμενε κανείς. Βέβαια μιλάμε για ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο έτσι δεν χρειάζονται ούτε πολλές ανέσεις, καθώς πιθανότατα δεν θα φιλοξενήσει ποτέ τέσσερις επιβάτες, ούτε και πολλές λεπτομέρειες, τις οποίες η Nissan δεν έδωσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!