Με 315 ίππους το νέο Subaru WRX STi

Gazzetta team
Με 315 ίππους το νέο Subaru WRX STi
Οι ειδικές εκδόσεις Gray του σπορ μοντέλου της Subaru, φέρνουν μια μικρή αύξηση ισχύος του κινητήρα, μαζί με κάποια στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού.

Ακόμη ισχυρότερο εμφανίζεται το Subaru WRX STi , στις νέες εκδόσεις που παρουσιάζει η ιαπωνική φίρμα. Το WRX STi Series.Gray, όπως ονομάζεται, έχει ζάντες αλουμινίου αποκλειστικής σχεδίασης 19 ιντσών, φρένα υψηλής αντοχής από τη Brembo για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αντοχή, ενώ το πακέτο συμπληρώνεται από ανάρτηση της Bilstein. Στο εσωτερικό συναντάμε μπάκετ καθίσματα της Recaro, νέο τιμόνι με αντιολισθητικό υλικό και δερμάτινες επενδύσεις.

Κάτω από το καπό ο κινητήρας δεν έχει αλλάξει, παραμένοντας ο γνωστός μπόξερ των 2.5 λίτρων, όμως έχει ενισχυθεί με πιο ανθεκτικά έμβολα, νέα εισαγωγή αέρα, αναβαθμισμένη εξάτμιση και νέο πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα είναι 315 ίπποι, που χαρίζουν τις εξαιρετικές επιδόσεις που περιμένεις σε ένα WRX STi, όμως η Subaru δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημες τιμές. Στο κομμάτι της μετάδοσης έχουμε το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, με ενεργό Torque Vectoring στον πίσω άξονα και εξάρι χειροκίνητο σασμάν. Δυστυχώς, η Subaru δεν έχει δώσει ακόμη περισσότερες φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!