Πιο εξελιγμένη από ποτέ η νέα BMW X5 (vid)

Gazzetta team
Πιο εξελιγμένη από ποτέ η νέα BMW X5 (vid)
Με τις παραδοσιακά καλές επιδόσεις της στην άσφαλτο, αλλά και πολλές περισσότερες δυνατότητες πέρα από αυτή θα εμφανιστεί η τέταρτη γενιά της BMW X5.

Η X5 ήταν το πρώτο μοντέλο της σύγχρονης σειράς X της BMW και σήμερα, φτάνουμε λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της τέταρτης γενιάς της. Σύμφωνα με την ίδια τη φίρμα, τα αυτοκίνητα εξέλιξης έχουν δοκιμαστεί στα πιο σκληρά κλίματα, από τον Αρκτικό Κύκλο, μέχρι τη Σουηδία και την Αφρική.

Τα μεγάλα νέα για το SUV της BMW είναι ότι για πρώτη φορά, αναμένουμε να έχει πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες λόγω του Offroad Pack που θα εξοπλίζεται.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, προετοιμάζεις το αυτοκίνητο για κίνηση σε χιόνι, πέτρες, άμμο ή χώμα, κάτι που δεν υπήρχε στις μέχρι σήμερα X5. Εννοείται, πως δεν θα θυσιαστεί ούτε ένα μικρό μέρος της υποδειγματικής οδικής συμπεριφοράς που παραδοσιακά συνοδεύει το μοντέλο.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τους κινητήρες που θα συνδυαστεί, ούτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με το τεχνολογικό υπόβαθρο και τα συστήματα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι η BMW να την παρουσιάσει. Μέχρι τότε, έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο, που ακολουθεί ακριβώς από κάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!