Μια Harley με… μονόπετρο! (vids)

Gazzetta team
Μια Harley με… μονόπετρο! (vids)
Η εταιρεία Bucherer και η Harley Davidson συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της ακριβότερης μοτοσυκλέτας στον κόσμο, η οποία έρχεται με μονόπετρο.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιο κορίτσι θα βρεθεί στο δρόμο σου, όταν κυκλοφορείς με τη μοτοσυκλέτα σου, καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα μονόπετρο. Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν οι σχεδιαστές της Bunderbike, η οποία εξειδικεύεται στις Harley Davidson, που συνεργάστηκαν με την εταιρεία πολυτελών ρολογιών Bucherer και δημιούργησαν την ακριβότερη μοτοσυκλέτα του κόσμου.

Κοστίζει 1,6 εκατομμύρια Ευρώ και έρχεται με δώρο ένα διαμαντένιο μονόπετρο, το οποίο έχει μπει σε ειδική προθήκη στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα σχεδιασμένο ρολόι σε μια άλλη προθήκη δίπλα. Αυτό που ξεχωρίζει στη μια και μοναδική Harley είναι φυσικά το χρώμα της. Το μπλε που της δίνει και το όνομά της καθώς οι σχεδιαστές της την αποκαλούν Blue Edition.

Κατά τα άλλα είναι διακοσμημένη με χρυσό στις μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη και σε άλλα σημεία, ενώ ο κινητήρας είναι στολισμένος με ανθεκτικά στη θερμότητα φώτα LED. Η σέλα είναι φτιαγμένη από δέρμα αγελάδας ενώ το τιμόνι έχει μικρότερα διαμάντια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!