260.000 διαλύθηκαν σε μια στιγμή

Gazzetta team
260.000 διαλύθηκαν σε μια στιγμή
Δύο supercars ενεπλάκησαν σε ατύχημα με τους οδηγούς τους να ΄το σκάνε από το σημείο και να αναγνωρίζονται στη συνέχεια.


Γόνος ενός από τους πλουσιότερους Βρετανούς εμπόρους υπεραυτοκινήτων τράκαρε την Ferrari 458 Italia που οδηγούσε με μια Porsche Cayman GTS, το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή του Λονδίνου. Στο ατύχημα διαλύθηκαν και τα δύο αυτοκίνητα συνολικής αξίας άνω των 260.000 €, ωστόσο κανείς από τους δύο οδηγούς δεν φάνηκε να πτοείται από την ασύλληπτη οικονομικά, ζημιά.

Το έσκασαν και οι δύο από τον τόπο του ατυχήματος για να αποφύγουν τις ερωτήσεις της αστυνομίας, ενώ ο οδηγός της Porsche επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και διαπιστώθηκε πως έχει μικρούς τραυματισμούς. Ο άλλος οδηγός ήταν όπως προέκυψε στην πορεία ο 30χρονος Καρλ Χάρτλεϊ, γιος του Τομ, ο οποίος είναι στη λίστα με τους 10 πλουσιότερους Βρετανούς με περιουσία που έχει φτιάξει πουλώντας υπεραυτοκίνητα σε πλουσίους.

Μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας του ήταν στην ουσία αυτός που «κάρφωσε» τον γιο του δηλώνοντας στην Daily Mail ότι ο γιος του είναι μια χαρά παρά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Η αστυνομία εξέδωσε δημόσιο αίτημα προς αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν στοιχεία για το ατύχημα και επεσήμανε πως η απουσία από το τόπο ατυχήματος διώκεται ως έγκλημα από τις αρχές.Πάντως οι αρχές δεν θα δυσκολευτούν και πολύ να βρουν αυτόπτες μάρτυρες όπως φαίνεται καθώς στο παρμπρίζ της Porsche κάποιος προφανώς εκνευρισμένος περαστικός ή περίοικος πέταξε υπολείματα πρόχειρου φαγητού, εκφράζοντας προφανώς την αποδοκιμασία του για τους ασυνείδητους οδηγούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!