Οι πλούσιοι ξεσαλώνουν με McLaren και Pagani (vid)

Gazzetta team
Οι πλούσιοι ξεσαλώνουν με McLaren και Pagani (vid)
Το φετινό πάρτι του αυτοαποκαλούμενου Ferrari Collector ήταν μια ακόμη γιορτή πλούτου που προσέλκυσε εκατοντάδες όχι και τόσο πλούσιους θεατές.

Ο Ντέιβιντ Λι αυτοπροσδιορίζεται ως συλλέκτης Ferrari και δεν μπορείς να του πεις και τίποτα καθώς είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που έχει στη συλλογή του το απολυτο κουιντέτο των supercars της εταιρείας τις 288GTO, F40, F50, Enzo και La Ferrari. Ο Αμερικανός έχει κληρονομήσει εταιρεία χρυσοχοΐων την οποία έφτιαξε ο πατέρας του αλλά αυτό δεν ακούγεται ακούγεται και τόσο φαντασμαγορικό!

Είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος έμπορος ρολογιών Rolex, διαθέτει τις ακριβότερες μάρκες και πουλάει κιόλας τα προϊόντα τους, ενώ τα καταστήματά του είναι τα πιο πολυτελή στον κόσμο. Στο κεντρικότερο από αυτά στις Ηνωμένες Πολιτείες κάνει πολύ συχνά αυτό που στην Αμερική είναι μόδα ως Cars & Coffee. Συγκεντρώνονται δηλαδή πανάκριβα αυτοκίνητα για μερικές ώρες, οι ιδιοκτήτες τους τα λένε, πίνουν και κανέναν καφέ και μετά αποχωρούν.

Όσοι έχετε ενδιαφερθεί έστω και μια φορά για supercars και τα έχετε αναζητήσει στο YouTube θα έχετε δει σίγουρα τέτοιου είδους video όπου οι φωτογράφοι περιμένουν με αγωνία αν θα βγει απο το πάρκινγκ μια σπάνια McLaren ή μια Bugatti.

Αυτό περίπου έγινε και πριν από μερικές ημέρες, όμως εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο event με αθρόα προσέλευση αυτοκινήτων και θεατών, όπου το εκθεσιακό κομμάτι περιλάμβανε όντως πολύ σπάνια μοντέλα και μερικά από τα πιο εξωτικά της προσωπικής συλλογής του ίδιου του Ντέιβιντ Λι. Επίσης όπως ήταν φυσικό περιλάμβανε αντιστοίχως και πανάκριβα ρολόγια, γιατί ο Ντέιβιντ Λι έχει καταφέρει να ασχολείται με τα δύο κορυφαία ανδρικά προϊόντα από καταβολής του κόσμου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!