To Skoda Fabia Cup Edition φέρνει το R5 στο δρόμο

Gazzetta team
To Skoda Fabia Cup Edition φέρνει το R5 στο δρόμο
Με μια ειδική έκδοση γιορτάζει η Skoda την κυριαρχία του Fabia R5 στην αγωνιστική κατηγορία του. Το χιλιάρι Fabia μετατρέπεται σε Fabia Cup Edition.

Η σύνδεση της Skoda με τους αγώνες γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνάει ο χρόνος και σε αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα η τεράστια επιτυχία του Skoda Fabia R5. Ήδη το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο διαπρέπει στα ράλι σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο και σε δύο εβδομάδες θα θαυμάσουμε από κοντά μερικά Fabia R5 τα οποία θα αποτελούν κομμάτι των συνολικά 19 αυτοκινήτων της συγκεκριμένης κατηγορίας που θα φιλοξενήσει το φετινό Ράλι Ακρόπολις.

Παράλληλα στην Ελλάδα η σύνδεση της Skoda με τους αγώνες είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς από τα μέσα του 2017 το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda αποτελεί εναν φρέσκο θεσμό που έχει δώσει νέο ενδιαφέρον στο ελληνικό motorsport. Μια παραλλαγή του αγωνιστικού του Ενιαίου, αναμένεται να είναι και το Skoda Fabia Cup Edition με την οποία η εταιρεία έρχεται να “γιορτάσει” όλα τα παραπάνω.

Το Fabia Cup Edition φέρει τον κινητήρα 1.0λ με τους 110 ίππους και οι αλλαγές που το κάνουν να χτυπά τις ευαίσθητες χορδές των φίλων των αγώνων αφορούν την εμφανισιακή μετατροπή και την συνολική του διακόσμηση αγωνιστικού χαρακτήρα. Διατίθεται μόνο σε λευκό χρώμα με την ιδιαίτερη και πολύ ελκυστική διχρωμία με μαύρους καθρέπτες και μαύρη οροφή και σε αυτή ακριβώς την αισθητική έρχονται να “δέσουν” οι μαύρες ζάντες 16 ιντσών.

Η σφραγίδα της ειδικής έκδοσης υπάρχει στα πλαϊνά μαρσπιέ και στην πίσω πόρτα, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τριάκτινο τιμόνι και τα σπορ καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό. Η τιμή της ειδικής έκδοσης είναι επίσης ελκυστική καθώς δεν αλλάζει σε σχέση με το κανονικό Fabia παρά τον επιπλέον εξοπλισμό, έτσι μπορεί κανείς να αποκτήσει το Skoda Fabia Cup Edition με 14.900 €.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!