To DS3 στον κόσμο των κλασσικών μοτοσυκλετών (pics & vid)

Gazzetta team
To DS3 στον κόσμο των κλασσικών μοτοσυκλετών (pics & vid)
Την ειδική έκδοση Cafe Racer παρουσιάζει η Citroen για το DS3, το οποίο γίνεται έτσι πολύ ροκ και συνδυάζει την αισθητική του 60 με τη σύγχρονη τεχνολογία.

H DS στηρίζει σημαντικό κομμάτι της δυναμικής της στο στυλ και την εμφάνιση και με βάση αυτό η ειδική έκδοση του DS3 η οποία είναι εμπνευσμένη από τα cafe racer του παρελθόντος, έτυχε θετικής υποδοχής στη Γαλλία. Οι μοτοσυκλέτες cafe racer αποτελούν ένα ολόκληρο κίνημα τώρα πια και συμβολίζουν την ρετρό αισθητική της εποχής του 60. Όπως όλα επιστρέφουν κατά καιρούς στην μόδα, ενώ σε διάφορα σημεία του πλανήτη υπάρχουν ομάδες που δεν τις έχουν βγάλει ποτέ από την καθημερινότητά τους.

Την νεορετρό αυτή αισθητική φαίνεται πως ζήλεψε και η DS, η οποία όμως στο συγκεκριμένο DS3 έδωσε μια ακόμη πιο ροκ νότα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που αναμφίβολα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η διακόσμηση περιλαμβάνει λογότυπα και αντίγραφα τατουάζ, εμβλήματα και σαφείς παραπομπές σε παλιότερες δεκαετίες αλλά και τις κλασσικές μοτοσυκλέτες.

Το DS3 Cafe Racer θα κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.2 λίτρων PureTech με τους 110 και 130 ίππους, με την πρώτη επιλογή να συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!