Ακόμη ένα Hyundai στην... αναμονή για να γίνει N

Ακόμη ένα Hyundai στην... αναμονή για να γίνει N

Ακόμη ένα Hyundai στην... αναμονή για να γίνει N

Τα σπορ Hyundai ονομάζονται πλέον N και υπάρχουν ήδη δύο μοντέλα της φίρμας που έχουν πάρει αυτή την ονομασία, με ένα ακόμη να περιμένει στη... γωνία. 

Το Hyundai i30 N και το Veloster N τα ξέρουμε ήδη, καθώς έχουν παρουσιαστεί εδώ και λίγο καιρό και αναμφίβολα έχουν συζητηθεί πολύ. Η φίρμα δεν σκοπεύει να διατηρήσει την N γκάμα της με δύο μόλις μοντέλα και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε ακόμη ένα αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο σηματάκι στη μάσκα. 

Σύμφωνα με το AutoExpress, το Kona είναι έτοιμο να γίνει N, δίνοντας έναν πραγματικά σπορ χαρακτήρα και γρήγορες επιδόσεις στο SUV. 

Σύντομα θα δημιουργηθεί ένα αυτοκίνητο δοκιμών με διαφορετικό σύστημα διεύθυνσης, ανάρτηση, φρένα και τον κινητήρα από το i30 N, στη λιγότερο ισχυρή εκδοχή του με τους 250 ίππους και αν τελικά εγκριθεί να βγει στην παραγωγή, το περιμένουμε σε περίπου ένα χρόνο. 

Μερικά ακόμη σχέδια της Hyundai, είναι να λανσάρει και το i20 ως N, αργότερα και να δημιουργήσει εκδόσεις N Line για τα «απλά» μοντέλα της γκάμας, που θα έχουν πιο επιθετική εμφάνιση και ελαφρώς πιο σπορ στήσιμο. 

Best of internet