Mercedes AMG GT S Roadster με 522 ευάερους ίππους

Gazzetta team
Mercedes AMG GT S Roadster με 522 ευάερους ίππους
Η ανοιξιάτικη πρόταση της Mercedes για φέτος είναι η Mercedes AMG GT S Roadster που έρχεται με 522 ίππους να ανεμίζουν τα μαλλιά του περήφανου οδηγού.

Η τελευταία προσθήκη στην γκάμα καλοκαιρινών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων από την Mercedes αφορά την AMG GT S Roadster που αποτελεί μια επιλογή ενδιάμεση από την AMG GT Roadster και την κορυφαία της σειράς AMG GT C Roadster.

Χρησιμοποιεί τον 4.0 λίτρων V8 κινητήρα με διπλό τούρμπο που χρησιμοποιούν και τα άλλα μοντέλα της γκάμας, και αποδίδει 522 ίππους με περισσότερα από 67 χλγρ. ροπής. Το DCT κιβώτιο επτά σχέσεων είναι η στάνταρ επιλογή και με αυτό η επιτάχυνση για τα πρώτα 100χλμ./ώρα έρχεται σε 3,7 δευτερόλεπτα. Τιμή άκρως ικανοποιητική αν υπολογίσει κανείς πως για την δυνατότερη έκδοση ο αντίστοιχος χρόνος είναι ένα δέκατο του δευτερολέπτου χαμηλότερος.

Η MercedesAMG GT S Roadster είναι το ίδιο εντυπωσιακή σε εμφάνιση και με τις υπόλοιπες καθώς αλλάζουν ελάχιστες λεπτομέρειες και περισσότερο αυτές που αφορούν τη διακόσμηση. Έτσι ουσιαστικά δεν μιλάμε για αναβάθμιση αλλά για επιπλέον πακέτα σε εκείνα που υπάρχουν ήδη και μπορεί να επιλέξει κανείς από αυτά, τα οποία περιλαμβάνουν ανθρακονήματα, ματ βαφές σε λεπτομέρειες η χρωμιομένα αξεσουάρ ώστε να τονίζονται.

Σε επίπεδα οδήγησης το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό τον πίσω άξονα λειτουργεί με τα απαιτητικότερα από τα πέντε προγράμματα οδήγησης και ενισχύεται από τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!